Pagina's

vrijdag 30 oktober 2015

DCL #242

DCL heeft een kleurenuitdaging: Tempting Turqoise, Old Olive en Real Red. Deze kleuren spraken mij aan, lekker stoer. Ik heb de Four Feathers stempelset erbij gepakt en heb deze kaart gemaakt.


De spetters op de achtergrond zijn gemaakt met de spritzer en markers in dezelfde kleuren. Ik heb nog een beetje kraft toegevoegd. Tekststempel in van EveryDee stamps en past bij het stoere karakter.

Groet,
Alexander

zaterdag 24 oktober 2015

workshop MINI - ALBUM

Vandaag heb ik een workshop gegeven. Het was heel gezellig!! We hebben een MINI - ALBUM gemaakt. Best een intensieve dag, het was hard doorwerken, maar erg leuk! De basis is van kraft, in het boekje kunnen behoorlijk wat foto's worden verwerkt, een stuk of 20.
In dit boekje is met achtergrondpapier gewerkt GO WILD van SU. Het boekje is best strak gehouden om het papier en foto's ook aandacht te kunnen geven. De losse pagina's zijn aan de randen tegen elkaar geplakt, op de bovenzijde na om daar een label in te kunnen schuiven.  De grote letters op de voorkant zijn gesneden met een mal van MFT.


 Als sluiting een strookje papier dat aan de achterkant sluit met een magneetje.


De details maken het leuk, zoals de papieren paperclipjes.

Benieuwd naar de resultaten van de deelnemers? Neem een kijkje op ons blog Creatieve workshops, hier verschijnen ook onze nieuwe workshops op.
 
Groet,
Alexander